MultiMoves

Branding

In opdracht van:
NulTotHonderd
In Opdracht van NulTotHonderd
MultiMoves

Tijdens mijn stageperiode bij NulTotHonderd kreeg ik de kans om volledig zelfstandig een opdracht op te pakken. MultiMoves is het nieuwe bedrijf van een personal trainer uit Prinsenbeek, die sinds kort als ZZP'er aan de slag is gegaan. Voor de uitstraling van dit nieuwe bedrijf schakelde ze NulTotHonderd in.

Met aangeleverde inspiratie en haar eigen bedrijfsplan ben ik eerst aan de slag gegaan om een logo te ontwikkelen. Hierbij wilde ik dat het energie en beweging uitstraalt. Het logo is een opwaartse lijn die doelen behaalt, iets waar je constant mee bezig bent in sport. Ook beeldt de lijn een "M" uit, wat natuurlijk staat voor Multimoves.


Na het afronden van het logo proces ben ik verder gegaan met de verdere branding van MultiMoves. Sanne, de eigenaresse van MultiMoves, had een paar wensen. Ze wilde graag goed online zichtbaar zijn. Daarom was het belangrijk dat er eenheid in haar online uitingen zit. Door middel van een social media template is ervoor gezorgd dat iedere online uiting van MultiMoves herkenbaar is.

Ook heb ik andere online elementen vormgegeven, zoals profielfoto's en LinkedIn-banners.


Benieuwd naar wie ik ben?

Over mij