Design digital experiences, that bring joy to your customers

Teun Joosen
Over mij

Offering a variety of high-end services

Mijn naam is Teun Joosen, 20 jaar oud en momenteel afstuderend student CrossMedia aan het SintLucas in Eindhoven. Daarnaast ben ik werkzaam als creative bij het Bredase bureau NulTotHonderd.

Tijdens mijn studie CrossMedia heb ik de afgelopen vier jaar veel ervaring opgedaan op het gebied van creativiteit, design en concepting. Daarnaast is het mijn eigen interesse, leergierigheid en ambitie geweest die mij steeds een stap verder hebben gebracht. Naast mijn studie ben ik werkzaam bij NulTotHonderd, waar ik gemiddeld twee dagen per week werk aan merkpositioneringen, campagnes en het creëren van content.

Daarnaast ben ik ook ondernemend. Al geruime tijd neem ik kleine opdrachten aan buiten, school en werk. In april heb ik de stap gezet om dit officieel te maken door me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Naast het creatieve vlak zoek ik ook uitdaging op technisch gebied. Hieruit haal ik veel plezier, en hierdoor kan ik mezelf onderscheiden door verschillende technieken en disciplines te combineren. Zo werk ik graag met Blender of C4D voor 3D-werk, en beheers ik de basis van After Effects voor motion design. Ook heb ik mezelf gestort op het realiseren van websites met Webflow, waarin ik inmiddels meerdere websites heb gemaakt.

Leren en experimenteren is iets wat ik erg graag doe. Hierin wil ik mijzelf nog verder ontplooien, en kies er daarom ook voor om na het afronden van mijn opleiding een HBO studie te gaan volgen. Hiervoor heb ik nog geen definitieve keuze gemaakt, maar mijn interessen gaat op dit moment vooral uit naar Willem de koning academie in Rotterdam en de kunst academie in Breda, Sint.Joost.

Clients
Hyperion
Sigma
Orion
Callisto
Smile
Pristin
Awards
2023
Dutch Design Week Creative Jam 2023 participant
2022
Rethink plastic academy 2022
Rethink plastic Publieksprijs SiNTLUCAS
Contact

Stuur een mailtje via Teunjoosen@gmail.com, of vul onderstaand formulier in!

Bedankt! Uw bericht is ontvangen!
Sorry, er is iets mis gegaan. Probeer het alstublieft opnieuw
MuseArt
MuseArt